پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

روسیه: سیاست‌های مخرب آمریکا عامل بحران خاورمیانه است

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تاکید کرد، مسکو از سال‌ها پیش نسبت به روند فزاینده تنش‌ها در غرب آسیا و خطر تشدید آنها هشدار داده بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشستی در روز سه شنبه در شورای امنیت گفت، کشورش از سالها قبل هشدار داده بود تنش‌ها در حوزه غرب آسیا رو به افزایش هستند تا اینکه ریسک انفجار این تنش‌ها به بیشترین حد رسیده و این انفجار اتفاق افتاد.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، نبنزیا در جلسه مناظره علنی شورای امنیت درباره وضعیت در غرب آسیا گفت: «رخداد‌های غم‌انگیز این منطقه ریشه در نقش مخرب دیرینه‌ای که واشنگتن ایفا کرده و سیاستش در تخریب روند حل‌وفصل مسائل اساسی جنگ قدیمی در آنجا دارند. به بیانیه‌های ما درباره خاور میانه نگاه کنید. ما به همراه بسیاری از طرف‌های دیگر از سالها قبل هشدار داده‌ایم که تنش‌ها در این منطقه به آستانه انفجار رسیده‌اند. حالا این انفجار اتفاق افتاده است.»

 

صحبت‌های این مقام روس بعد از آن مطرح شد که جنبش مقاومت حماس عملیات «طوفان الاقصی» را در تاریخ هفتم اکتبر علیه رژیم تروریست صهیونیستی به اجرا گذاشت که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد. در پی این عملیات کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد. «یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

نبنزیا در ادامه اظهاراتش تاکید کرد: «بحران کنونی بار دیگر نشان داد، ثبات منطقه‌ای بدون حل منصفانه درگیری فلسطین و اسرائیل مطابق با قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل، یک هدف غیرقابل دستیابی است.»/ فارس

ارسال نظر